• Profesionalism la cele mai mici preturi

   

  Proiectam si executam instalatii de utilizare gaze naturale, bransamente si conducte stradale, VERIFICARI SI REVIZII TEHNICE PERIODICE OBLIGATORII.

  Citeste...
  Slide Image
   
 • VERIFICA LA TIMP CENTRALA TERMICA

   

  Proiectam si executam instalatii termice, efectuam ISCIR-ul centralelor la cele mai mici preturi, calitate maxima oferita de personal autorizat.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • NOI DAM ENERGIE PROIECTELOR TALE

   

  Proiectam si executam instalatii electrice exterioare si interioare pentru incinte, constructii civile si industriale, BRANSAMENTE AERIENE SI SUBTERANE si verificari PRAM.

  Citeste...
  Citeste despre instalatia de gaze
   
 • VERIFICA LA TIMP INSTALATIA DE GAZE

   

  Efectuam verificari si revizii tehnice periodice obligatorii la instalatiile de gaze la cele mai mici preturi, pentru ca dumneavoastra sa fiti in siguranta.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Verificarea si testarea PRAM a instalatiilor electrice

   

  Efecturam verificari si testari PRAM pentru instalatii electrice ca dumneavoastra si caminul dumneavoastra sa fiti in siguranta maxima.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • SUPRAVEGHERE SI SECURITATE

   

  Montam: camere de supraveghere, alarme, sisteme de control acces, sisteme de detectie incendiu, sisteme de pontaj, interfoane, centrale telefonice, retele IT, cablare structurata.

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Energie gratis si inepuizabila de la soare

   

  Montam panouri solare pentru ca dumneavoastra sa beneficiati GRATIS de confort si caldura oferita de la soare

  Citeste...
  Verificarea instalatiei de gaze
   
 • Proiect debransare RADET

   

  Va scapam de grija obtinerii avizelor de debransare de la RADET. Sunati-ne si ne ocupam noi de tot.

  Citeste...
  Debransare de la RADET
   
 
 
 

Instalatii Electrice

Executie si montaj de tablouri electrice


Tablourile de distributie sunt elemente ale instalatiilor electrice având rolul de a asigura distributia energiei electrice la alte tablouri sau la receptoare.Ele cuprind elemente de protectie, comanda sau manevra, iar la tablourile importante si aparatajul de masura, control, semnalizare, reglaj si eventual automatizare. În scopul evitarii accidentelor si a defectelor în instalatii se prefera ca pentru
fiecare tensiune de alimentare (current continuu sau current alternative, înalta sau medie tensiune) sa se prevada tablouri separate.

Daca solutia nu este posibila sau daca este neeconomica, se pot utilize tablouri comune cu conditia izolarii si marcarii clare a receptoarelor de natura diferita. În scopul citirii usoare a cablajelor, în cadrul tablourilor se utilizeaza conductoare cu izolatie de culori diferite.Circuitele care pleaca din tablouri vor fi etichetate.


Din punct de vedere al protectiei fata de mediu, tablourile se clasifica în : - tablouri deschise, protejate împotriva deteriorarilor mecanice (tablouri de marmura, tablouri pe stalaje metalice, tablouri pe panouri cu acces prin spate);


- tablouri inchise, protejate impotriva deteriorarilor mecanice si picaturilor (tablouri de marmura, închise în dulapuri sau nise, tablouri pe stalaje metalice inchise în dulapuri sau nise, tablouri cu sertare, tablouri de apartament, firide electrice);
- tablouri capsulate, protejate cel putin împotriva deteriorarilor mecanice si ploii (tablouri din cutii sau dulapuri capsulate).