Construcțiile de ieri, au viitor de astăzi

În prezent, consolidarile și renovarile de clădiri vechi au o cerere substanțială în lume. Pentru noi, aceste lucrări au un impact foarte mare și sunt cu adevărat provocări de la care nu ne dăm înapoi.

Motivele pentru care proprietarii ajung să reabiliteze sau să renoveze aceste construcții sunt: de a le aduce în actualitate și de a le face funcționale. Tehnicile folosite în trecut nu mai corespund cu cele de astăzi, iar unele dintre ele nu au fost realizate pentru a funcționa după nevoile de astăzi.

Prin urmare, scopul tehnicilor de consolidare cu materiale compozite, obținute pe baza de fibre de carbon – țesături și lamele, este acela de a spori rezistența și de a obține o bună funcționare a elementelor din betonul armat. Astfel de tehnici sunt cele mai folosite la ora actuală, atât pentru lucrări de consolidare, cât și pentru cele de protejare a elementelor de construcții.

Printre cauzele care duc la consolidarea acestor structuri, se numără și:

  • Seismul
  • Mediul climatic și variațiile de temperatura care au condus la degradare
  • Acțiunea agentilori chimici folosiți
  • Modul de exploatare al construcției este altul decât cel prevăzut în proiectul inițial

Credem că vechiul, alăturat tehnologiilor de astăzi, oferă un rezultat unic, pe care proprietarii îl doresc și pe care noi reușim să-l realizăm.

Contact

Ne puteți contacta telefonic 021.9167 sau prin formularul de mai jos.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?