Fraud Blocker

Sisteme complete de automatizari porți culisante și batante cu montaj inclus și sistem deschidere poartă cu telecomanda, oferit de Master Gaz.

Totul este la îndemână cu ajutorul noilor tehnologii.

În zilele noastre, tehnologia a căpătat proporții uriașe, prin urmare, ne punem la curent cu tot ce mai este nou, dar care ne oferă și siguranță, protecție.

Ceea ce  propunem noi, MasterGaz, este automatizarea porțilorprin amplasarea unei tehnologii moderne, care va oferă siguranță și confort, oricând

De exemplu, pentru imobilele de tip casă și vile, automatizarea acestor porți va ajută atât prin protecția sporităcât și prin designul nou, și prin confortul oferit. Putem amplasa pe aceste porți tehnologii care  verifice numărul de înmatriculare al mașiniiîn așa fel încât  i se permită accesul fără efort. 

În plus, astfel de automatizări sunt des întâlnite în construcțiile de tip birouri, unde numărul mare de persoane care tranzitează spațiul respectiv are nevoie  se simtă în siguranță și  simtă  face parte din acel loc.

Astfel automatizarile pe care le puteți alege variază în funcție de necesitate și preferințele pe care le aveți

Tocmai de accea, va stăm la dispoziție cu o gama largă de produse, dar și cu servicii de montare din partea echipei noastre de profesioniști

Dacă ești în căutarea unui astfel de serviciu de automatizare, nu ezită  ne contactezi pentru a află noutățileGarantăm raportul calitate – preț  fiind pe măsură așteptărilor.

Contact

Ne puteți contacta telefonic 021.9167 sau prin formularul de mai jos.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?