Proiectare instalație – Sistem de răcire AC

Din experiență pe care am dobândit-o de-a lungul timpului, știm că un sistem de tip AC trebuie proiectat corect și sigur, în caz contrar, acesta nu va performa în conformitate cu necesitățile și așteptările clienților.

Motivul pentru care ne puteți alege pe noi drept partener în acest proces, este acela că ne dorim să optimizăm sistemele frigorifice și orice tip de instalații AC, în așa fel încât să concentrăm toate eforturile pentru a va livra rezultatele pe măsură așteptărilor, prin proiectele pe care reușim să le îndeplinim.

Pentru a găsi cea mai bună soluție, evaluăm fiecare proiect și ne focusam pe optimizarea tuturor componentelor unei instalații de tip AC și de răcire ale sistemului montat.

Acordă importantă sistemelor AC, alegând să beneficiezi de consultanță profesională și de servicii 360 (complete) pentru proiectarea, dar și montarea oricărui sistem ales.

Echipa noastră de frigotehnisti se va deplasa la locația respectivă, pentru a găsi cea mai bună soluție, care va răspunde acestor necesități.

Ceea ce vom face:

  • Analiza spațiului și cerințele specifice instalării unui sistem AC
  • Proiectarea instalațiilor frigorifice conform conditiillor impuse de către mediu, dar și în funcție de specificul activității care se desfășoară în acest spațiu
  • Consultanță pentru alegerea celor mai optime soluții, pentru a aduce eficientă instalației AC

Pentru un proiect de succes, calitativ și accesibil a unei instalații AC și sisteme de răcire a aerului, contactați echipa MasterGAZ.

Venim cu idei și soluții optime și de durata!

Contact

Ne puteți contacta telefonic 021.9176 sau prin formularul de mai jos.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?