Fraud Blocker

Ești dezvoltator imobiliar sau pur și simplu îți construiești o casă? Ai nevoie de branșament energie electrica sau o solutie cu panouri fotovoltaice?

𝐍𝐨𝐢 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐭𝐮 𝐚𝐢 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞. Iată și de ce:

 Iti punem la dispozitie o echipa pentru consultanta in privinta alimentarii cu energie electrica, dar si procedura de prosumator.

 Demarăm procedurile de obtinere Aviz tehnic de Racordare.

 Departamentul de obtinere autorizatii sau acorduri de administrator drum necesar pentru executia lucrarilor de alimentare cu energie electica, va sta la dispozitie.

 Îți vom pune la dispoziție una sau mai multe echipe care se vor prezenta la față locului pentru execuția branșamentelor.

 Iti oferim consultanta si informatii pe intreg procesul de racordare la energie electica, oferind transparenta totala.

 Se ofera consultanta pe toate tipurile de lucrari electrice de la eliberari amplasament, racordari imobile, ansamble de locuinte, procedura prosumator, schimbari titulari contracte de furnizare a energiei electrice, obtinere avize de amplasament necesare emiterii Autorizatiei de construire s.a.m.d.

Ne poți apela de luni până vineri la numărul de telefon 𝟎𝟐𝟏.𝟗𝟏𝟕𝟔 pentru o programare și oferta de preț. Îți stăm la dispoziție oricând și pe adresa de email 𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐞@𝐦𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐠𝐚𝐳.𝐫𝐨.

Contact

Ne puteți contacta telefonic 021.9167 sau prin formularul de mai jos.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?