Fraud Blocker

Branșamentul electric de medie și joasă tensiune – servicii de calitate si instalare profesională

Branșamentele electrice sunt acele lucrări prin intermediul cărora o casă, un sediu de firmă sau un ansamblu rezidențial sunt conectate la rețeaua centralizată de curent electric. Lucrările trebuie realizate de firme specializate, ce dețin autorizații din partea autorităților de reglementare. Mastergaz.ro pune la dispoziția clienților fizici și juridici servicii de înaltă calitate, atât în ceea ce privește realizarea branșamentelor de joasă tensiune, cu destinație rezidențială, cât și de medie tensiune, pentru aplicații comerciale și industriale. În plus, oferim și alte servicii de calitate, precum montarea de instalații electrice în București și în țară, instalarea de sisteme de supraveghere, de automatizări pentru porți etc.

Racordarea la curent electric a consumatorilor diverși

Acolo unde este necesară racordarea la energia electrica, firma noastră trimite una sau mai multe echipe calificate în domeniu. Pe tot parcursul lucrărilor se oferă consultanță total transparentă cu privire la toate etapele ce țin de racordarea la energia electrică. Clienții au acces la ajutor în demersuri diferite, precum racordări de imobile și de ansambluri de locuințe la rețeaua centralizată, schimbarea titularilor în contracte de furnizare a energiei electrice, obținerea de avize de amplasament obligatorii pentru primirea autorizației de construire.

De asemenea, venim în sprijinul tuturor celor care doresc să devină prosumatori, în cazul în care dețin o instalație fotovoltaică de producere a curentului electric și doresc să injecteze în rețea excesul de curent produs și neconsumat.

Contact

Ne puteți contacta telefonic 021.9167 sau prin formularul de mai jos.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?