Fraud Blocker

Branșamente la gaze naturale prin lucrări profesionale în condiții de maximă siguranță

Echipa Master Gaz SRL oferă servicii de racordare și branșament la rețeaua de gaze naturale în București și zonele înconjurătoare. Dacă dorești să-ți conectezi proprietatea la rețeaua de gaze în calitate de instituție publică, dezvoltator imobiliar sau ca reprezentant al unei asociații de proprietari ori să efectuezi o branșare la gaze pentru casa proprie, ai ajuns la locul potrivit. Echipa noastră de profesioniști experimentați asigură servicii de calitate și sigure pentru fiecare tip de client.

Serviciile noastre includ branșamente de gaze naturale pentru domeniul rezidențial și comercial, oferindu-ți o modalitate eficientă și convenabilă de a beneficia de instalații de gaze naturale în locuință sau la sediul companiei sau al instituției. Cu ani de experiență în domeniu și echipamente de ultimă generație, ne asigurăm că procesul de racordare la rețeaua de gaze este realizat în mod corespunzător și în conformitate cu normele de siguranță.

Bransament gaze naturale - Pasi de urmat
Contactați Furnizorul de Gaze Local
Contactați Furnizorul de Gaze Local
Identificați furnizorul de gaze local și contactați-le pentru a solicita un bransament de gaze. Aflați informații despre documentație și procedurile specifice ale furnizorului.

Depuneți O Cerere de Bransament

Depuneți O Cerere de Bransament

Completați și depuneți o cerere de bransament la furnizorul de gaze. Cererea va include detalii despre locația exactă, tipul de utilizare (rezidențial sau comercial), și cerințe specifice ale furnizorului.

Evaluarea și Costurile Bransamentului

Evaluarea și Costurile Bransamentului

Furnizorul va evalua cererea dvs. și va stabili costurile asociate cu bransamentul. Aceste costuri pot varia în funcție de distanța până la rețeaua de gaze, capacitatea necesară, și alte factori.
Documente utile

Racordare la gaze naturale pentru diverse scenarii de lucru și diferiți consumatori

Echipa noastră dedicată este aici pentru a-ți oferi servicii profesionale de racordare gaze, asigurându-se că vei beneficia de un flux continuu și sigur de gaze naturale în locuință sau pentru afacerea ta. Indiferent dacă este vorba despre racordarea la gaze naturale a unei construcții noi sau de refacerea unui branșament la gaze mai vechi, efectuăm cu atenție și precizie toate lucrările necesare, pentru a-ți asigura confortul și siguranța pe termen lung. De asemenea, firma noastră poate executa servicii profesionale de amenajări interioare, branșamente electrice, realizare de instalații sanitare și de instalații electrice, independent sau împreună cu lucrările principale de branșare la gaze, conform cerințelor solicitantului.

Pret bransament gaze
Articole recente
Intrebari frecvente
Pentru a obține un bransament de gaze pentru o locuință nouă, trebuie să contactați furnizorul local de gaze naturale. Aceștia vor solicita documentația necesară și vor stabili costurile asociate. După aprobare și plată, vor instala conducta de gaze și vă vor conecta la rețeaua de gaz.

Pașii pentru obținerea unei autorizații pentru un bransament de gaze pot varia în funcție de regiune și furnizor. În general, aceștia includ:

a. Depunerea unei cereri de bransament la furnizorul de gaze local.
b. Așteptarea aprobării și evaluarea costurilor.
c. Plata taxelor și a tarifelor asociate.
d. Programarea instalării conductei și a contorului.

Întreținerea bransamentelor de gaze este responsabilitatea furnizorului de gaze. Aceștia efectuează verificări periodice pentru a asigura siguranța și funcționalitatea rețelei. De asemenea, proprietarii pot solicita verificări suplimentare la intervale regulate pentru a se asigura că nu există scurgeri sau probleme.

În cazul în care detectați o scurgere de gaz sau aveți suspiciuni privind o problemă la bransament, urmați acești pași:

a. Evacuați imediat zona și avertizați toate persoanele din apropiere.
b. Nu folosiți telefoane mobile sau comutatoare de lumină în apropierea zonei afectate.
c. Opriți orice sursă de flacără sau scântei.
d. Apelați imediat furnizorul de gaze și serviciile de urgență pentru a raporta problema și a aștepta asistența.

Contact

Ne puteti contacta telefonic 0721.633.982 sau prin formularul de mai jos.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?