De ce MasterGAZ pentru instalațiile sanitare?

Echipa MasterGaz va stă la dispoziție cu o echipa organizată și profesionistă, care oferă servicii de calitate și eficiente în materie de proiectare, instalare și reparații pentru instalațiile sanitare.

Apelați cu încredere! Suntem pregătiți cu o echipa specializată, gata oricând să va oferim serviciile la un standard de calitate ridicat.

Instalații de alimentare cu apă

Suntem aici să executăm instalații de alimentare cu apă, pentru diferite tipuri de clădiri: case, vile, imobile mari, folosind tehnologii moderne și materiale de calitate. Alimentările cu apă pot fi de la: rețeaua de alimentare a orașului, puțuri proprii și rețele de incinta.

Instalații de canalizare menajeră și pluvială

Echipa MasterGaz folosește țeavă de canalizare PVC-KG pentru executarea instalațiilor de canalizare a apei menajere și pluviale pentru diferite imobile, dar și tuburi de beton sau ceramică, țeavă de polietilenă cu mufe electrosudabile.

Sisteme de drenaj

Pentru situațiile în care există apă pe suprafețele clădirilor sau diferite suprafețe din zona cladirlor, echipa MasterGaz intervine pentru executarea sistemelor de drenaj. Exemplu de astfel de situații: scurgerile acoperișurilor, zăpada care se topește, izvoarele sezoniere.

Alimentari cu apă și canalizare pentru grupuri sanitare, bucătării

Echipa MasterGaz execută aceste instalații interioare, precum și montaje ale obiectelor sanitare: rezervoare WC îngropate, vase WC, lavoare, cadițe de dus, cazi de baie, cadițe cu jacuzzi, precum și obiecte sanitare din materiale ceramice, compozite.

Sisteme de tratare a apei

Cu ajutorul instalațiilor de acest fel, se tratează apa de la robinet, în așa fel încât să devină mai propice consumului uman. Executăm astfel instalații pentru tratarea apei folosită pentru uzul casnic, dar și pentru cel industrial. Întocmim astfel un buletin de analiză a apei, tocmai pentru a determina rezultatele și pentru a acționa în consecință, în funcție de necesități și specificațiile apărute.

Prin urmare, echipa MasterGaz oferă servicii de instalații sanitare complete, la prețuri avantajoase, oriunde în Municipiul București și în județul Ilfov.

Contact

Ne puteți contacta telefonic 021.9167 sau prin formularul de mai jos.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?