Societatea MasterGaz este autorizată și certificată pentru proiectarea și instalarea sistemelor de stingere a incendiilor.

Cine suntem noi? Suntem partenerul tău autorizat, o echipa cu experiență, prompți, certificați ISO/OHSAS, oferim lucru de calitate, efectuat la un preț corect, în funcție de oferta personalizată nevoilor și cerințelor clientului.

Există unele situații în care siguranță ne este pusă la încercare, însă cu o echipa de profesioniști, pregătiți și certificați, instalațiile sunt efectuate în afară oricărui pericol.

MasterGaz oferă o mâna de ajutor pentru stingerea și prevenția incendiilor, sub diferite forme:

  • Cu ajutorul sistemelor de stingere a incendiilor cu hidranți. Aceste sisteme se proiectează atât în interiorul clădirilor, cât și în exteriorul acestora.
  • Cu ajutorul sistemelor de stingere a incendiilor cu sprinklere. Astfel de sisteme de stingere cu sprinklere sunt instalațiile automate care pornesc atunci când se depistează un incendiu. Detectarea se face prin fum sau prin depistarea temperaturii crescute din încăpere.
  • Prin intermediul sistemelor de stingere a incendiilor cu spumă. Aceste sisteme sunt utilizate pentru zonele în care sunt manipulate și depozitate diferite lichide inflamabile sau materiale plastice. Această formulă crează o spumă cu factor de protecție pe suprafață lichidelor, tocmai pentru a stinge focul.

Astfel de sisteme pentru instalații limitare și stingere incendii se regăsesc în portofoliul de activitate al societății noastre, MasterGaz.

Ne bucura astfel că putem să oferim siguranță și o mâna de ajutor construcțiilor aflate în pericol.

Alege să previi evenimentele neplăcute!

Siguranță oferită de către MasterGaz.

Contact

Ne puteti contacta telefonic 021.9167 sau prin formularul de mai jos.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?