Indiferent de tipul si de spatiu deținut, pentru asigurarea confortului si a sigurantei va recomandam montarea si utilizarea unui sistem inteligent care poate ingloba oricare din urmatoarele facilitati:

  • Controlul inteligent al iluminatului. Folosind iluminarea inteligentă, detii in totalitate controlul asupra consumului de energie din locuinta ta. Printr-o simplă apăsare de buton sau prin intermediul comenzilor vocale poți controla nivelul luminii naturale și artificiale;
  • Controlul si setarea temperaturii. O zi incepe perfect atunci cand te poti pregati într-o baie călduroasă, fără a simți gresia rece. Confortul potrivit începe cu termostatul inteligent perfect.
  • Senzori inteligenti pentru confort si siguranta. Un sistem inteligent intotdeuna va include senzori de temperatură, senzori de fum si senzori de inundație;
  • Controlul audio. Într-un spatiu inteligent poți reda cu placere muzica preferată în orice cameră doresti. Aplicatiile inteligente faciliteaza selectia și modificea facila a melodiilor. Serviciile de streaming precum Spotify pot fi integrate în sistem. Indiferent de scenariu, poți folosi muzica potrivită și o varietate de surse audio pentru a spori experiența.
  • Protejarea bunurilor. Există diverse scenarii in care, atat pentru protejarea bunurilor, cat si pentru protejarea oamenilor, este necesara prevenția și alarmarea. Oferim sisteme de alarmare care includ senzori care detectează incendiul, inundația sau scurgerile de gaz, până la senzorii de mișcare și camere cu termoviziune pentru a face detectia in vederea preventiei cat mai usoara.
  • Serverul inteligent. Serverul inteligent ofera controlul total si reduce orice consum ridicat de energie. Prin folosirea la maxim a aportului de caldura solară si folosirea energiei înmagazinate în cel mai eficient mod posibil se reduce consumul de curent.
  • Prioritizarea fluxurilor de caldura. Intr-un spatiu inteligent. Indiferent de destinatia si utilizarea spatiului îți poți seta pentru un confort sporit, temperatura dorita.
  • Consumul redus. Fie că vorbim despre o cadă cu hidromasaj, piscină, sauna sau baie de aburi, orice facilitate de wellness tinde să folosească multă energie. Controlul inteligent poate genera confort cu consum minim de energie.

Indiferent de cerintele dumneavoastra, gasim si oferim soluțiile profesionale optime pentru fiecare spatiu, în așa  fel încât să asiguram un standard înalt de calitate și siguranță.

Contact

Ne puteți contacta telefonic 021.9167 sau prin formularul de mai jos.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?