Fraud Blocker
Bransament Gaze - Master Gaz

Aplică acum Branșament Gaze și află prețul lucrărilor pentru anul 2023, dacă nu aveți alimentare cu gaz și doriți   conectați casa la rețeaputeți aplica online pentru o nouă conexiune, firma Master Gaz execută branșamente și instalații gaze.
  Alege județul și localitatea  Lucrăm în domeniu începând cu anul 2008 și executăm branșamente și instalații gaze de la A la Z, începând cu săparea șanțului până la aducerea terenului la stadiul inițial după finalizarea lucrărilor.

  Bransament Gaze - Master Gaz


  Bransament Gaze - Master Gaz

  Am executat branșamente pentru caseclădiri de birouri și blocuri cu apartamente. O parte din clienții noștri pentru care lucrăm sau am finalizat proiectele, sunt următorii:

  Novum Politehnică București situat pe Bd Iuliu Maniu, Master Gaz execută aici lucrări de extindere, branșamente cât și toate instalațiile de gaze naturale pentru tot complexul, avand aproximativ 600 de apartamente.

  Bransament Gaze - Master Gaz

  Bransament Gaze - Master Gaz


  Unul din proiectele finalizate de Master Gaz este Novum Invest Politehnică situat pe Splaiul Independenței 313B, București, aici am executat branșamente și instalații gaze.

  Bransament Gaze - Master Gaz


  Un alt complex terminat la timp de către Master Gaz în Dudu, Chiajna, Ilfov, pentru clientul Pollux Residence unde am executat în totalitate extindere, branșamente cât și toate instalațiile de gaze naturale.

  Bransament Gaze - Master Gaz


  Novum Residence Lacul Morii, București, un alt ansamblu rezidențial care a ales să lucreze la toate instalațiile de gaze necesare pentru apartamente de 2 sau 3 camere cu experții noștri, bineînțeles și acest proiect este finalizat complet.

  Bransament Gaze - Master Gaz

  Clienții sunt în centrul afacerii noastre. Prin urmare, așteptăm întotdeauna cu nerăbdare să primim feedback de la clienții noștri și, am pus la dispoziție un număr de telefon 021.9176 pentru ați înregistra feedback-ul, sugestiile și reclamațiile.

  0 Comentarii

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  *

  CONTACT US

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  Se trimit datele

  Conectați-vă cu datele de autentificare

  Ați uitat datele dvs.?