Fraud Blocker
Miroare a gase ce trebuie sa fac

Recomandăm tuturor clienților să verifice anual instalația de gaze naturale, dacă există scurgeri acestea trebuie detectate urgent, află cum poți să faci asta.

Știați că gazul natural sau cel lichefiat GPL sunt invizibile cu ochiul liber și nu au miros, pentru a reuși la detectarea unei scurgeri furnizorii adaugă un odorant cu miros puternic specific gazului. Acest lucru permite nasului uman să acționeze ca un detector de gaz.

Însă, am să va spun din ce cauza nasul uman nu este suficient.

Există riscul că cineva să nu fie prezent atunci când are loc o scurgere, sau se poate întâmplă peste noapte, sau din cauza unei gripe/virus ați rămas fără miros.

Un sistem de detectare a gazelor instalat și întreținut corespunzător poate detecta scurgerile mai rapid și mai fiabil decât nasul uman. Astfel puteți acționa mai la timp, și puteți să apelați la experții Master Gaz pentru rezolvarea situației.

De ce este necesară detectarea gazelor și cum se poate face

Dacă nu aveți un astfel de sistem puteți chema un expert care o să folosească un aparat special pentru detectarea gazelor și va recomandăm să cumpărați și să instalați un kit pentru detectarea scurgerilor automată le gasiți aici Servicii și Kit Detectie Gaze Naturale plus lista de prețuri pentru toate serivciile oferite de compania noastră.

O scurgere de gaz devine un pericol de explozie atunci când raportul dintre gaz și aerul atmosferic din încăpere îi permite să se aprindă. Dacă există prea mult aer, gazul nu este suficient de concentrat pentru a reprezenta o amenințare. Dacă există prea mult gaz, nu există suficient oxigen pentru a susține o aprindere a gazului. Cu alte cuvinte, atunci când volumul de gaz dintr-o încăpere se încadrează în anumite procente (cunoscută sub numele de Limită inferioară de explozie (LEL) și Limită superioară de explozie (UEL) ale aerului atmosferic, acesta are condițiile necesare pentru a se aprinde și exploda dacă există o scânteie.

Chiar dacă concentrația de gaz nu este în limitele sale de explozie, acesta poate prezența totuși un pericol atunci când este inhalat – fie pentru că gazul este toxic, fie pentru că a deplasat oxigenul din aer, făcând imposibilă respirația.

Oriunde există chiar și un mic risc de scurgere de gaz, este esențial să existe un sistem de detectare a gazului care funcționează bine, instalați doar lucruri de calitate și nu apelati la liber profesioniști.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?